

ПЕРЕЛІК НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ*, В ЯКИХ РОЗТАШОВАНІ ПЕРЕДАВАЧІ ЦИФРОВОГО ТЕЛЕВІЗІЙНОГО МОВЛЕННЯ МХ-1

Вінницька область:
м. Вінниця
с. Володимирка
с. Ободівка
м. Погребище
м. Ямпіль

Волинська область:
м. Горохів
м. Ковель
смт Любешів
м. Нововолинськ
м. Підгайці
смт Шацьк

Дніпропетровська область:
м. Вільногірськ
с. Дмухайлівка
м. Дніпро
м. Жовті Води
м. Кривий Ріг
с. Миколаївка
с. Могилів

м. Нікополь
с. Орли
м. Павлоград
м. Перещепине
м. Покров

Донецька область:
м. Бахмут
м. Костянтинівка
м. Маріуполь
м. Покровськ
смт Ясногірка

Житомирська область:
с. Андріївка
м. Бердичів
смт Брусилів
с. Дубовий Гай
с. Кожухівка
с. Котлярка
м. Новоград-Волинський
м. Олевськ
с. Юрівка

Закарпатська область:
с. Верхній Коропець
м. Рахів
с. Рокосово
с. Руський Мочар
м. Свалява
м. Ужгород

Запорізька область:
м. Бердянськ
смт Більмак
м. Запоріжжя
м. Мелітополь
м. Оріхів

Івано-Франківська область:
с. Дебеславці
м. Івано-Франківськ
с. Мала Тур'я
с. Микуличин

Київ та Київська область:
м. Київ
м. Березань
м. Біла Церква
смт Володарка
с. Дибинці
м. Кагарлик

Кіровоградська область:
с. Андріївка
м. Кропивницький
смт Новоархангельськ
м. Новомиргород
м. Новоукраїнка
смт Устинівка

Луганська область:
смт Біловодськ
с. Зоринівка
м. Лисичанськ
с. Підгорівка
м. Попасна
с-ще Сосновий

Львівська область:
м. Броди
м. Львів
м. Новий Розділ
смт Підбуж

Миколаївська область:
смт Березнегувате
м. Вознесенськ
м. Миколаїв
смт Новий Буг
м. Первомайськ

Одеська область:
м. Березівка
с. Вестерничани
м. Ізмаїл
с. Кам'янське
с-ще Ковбасова Поляна
смт Миколаївка
м. Одеса

с. Петровірівка смт Сарата

Полтавська область:
м. Гадяч
м. Гребінка
с. Іскрівка
м. Кобеляки
с. Красногорівка
м. Кременчук
м. Лохвиця
м. Лубни
с. Переліски
м. Полтава

Рівненська область:
с. Антопіль
м. Вараш
м. Дубровиця

Сумська область:	
м. Білопілля	
с. Овлаші	
с. Суми	
м. Тростянець	
м. Шостка	

Тернопільська область:
м. Бережани
с. Горішня Вигнанка

- м. Кременець с. Лозова с. Підзамочок
- Харківська область: с-ще Великий Бурлук

 м. Ізюм

 смт Кегичівка

 м. Куп'янськ

 м. Лозова

 м. Харків
- Херсонська область:

 с. Василівка
 м. Генічеськ
 смт Нижні Сірогози
 смт Новотроїцьке
 м. Херсон
 смт Чаплинка

Хмельницька область:
смт Білогір'я
с. Кульчіївці
м. Полонне
м. Хмельницький

Черкаська область:
смт Буки
м. Кам'янка
м. Канів

м. Корсунь-Шевченківський
с. Полянецьке
с. Сатанівка
с. Черкаси
м. Шпола

Чернівецька область:
м. Новодністровськ
м. Чернівці

Чернігівська область:
с. Білещина
м. Бобровиця
м. Ніжин
с. Тиниця
смт Холми
м. Чернігів

^{*} до переліку не включені передавачі, які знаходяться на тимчасово анексованих/ окупованих територіях України